Ароматите и изкуството на привличането

Ароматите и изкуството на привличането

Светът на съблазняването и изкуството на привличането никога не са били лесни,но последните изследвания от учените във връзка с мириса, който всеки от нас притежава, могат да се превърнат в конкурентно предимство за вас и да ви дадат шанс да имате момичето на мечтите си.
Да, времената се менят и новите достижения в наукаката ясно показват,че миризмата е много по-важна за привличане на потивоположния пол, отколкото мускулите на коремната преса, умопомрачаващата ви усмивка или чудесната банкова сметка.
Да видим значението на миризмата.
Може би ще се изненадате от следното твърдение : да изглеждате като Дейвид Бекъм или Брат Пит не е гаранция, че ще имате момичето на мечтите си. По-скоро, ако ухаете като звезда имате шансове да получите нейнот внимание.Проведени са тестове със стотици студентки, които неизменно посочват,че “как мъжа мирише” е една от най-важнитe характеристики дали ще бъдат привлечени сексуално от него.
Това важи 100% за създаването на първото впечатление за даден мъж и неговият външен вид, тегло, височина
и благосъстоянието му, остават на втори план.При мъжете нещата стоят по друг начин.За тях най-важното условие си остава външността на жената.
Не се заблуждавайте,че ако не миришите “лошо” е достатъчно условие, тя да ви обърне внимание.Вие всъщност ще трябва да ухаете отлично, за да имате успех. Жените разчитат изключително много на обонянието си, особено когато става въпрос за романтика. В действителност ароматите играят голяма рола за да бъде една жена сексуално привлечена от един мъж. Мъжете трябва да обърнат сериозно внимание на аромата, който излъчват, ако искат да имат успехи сред нежния пол.
Оксфордския университет прави много интересен експеримент. Голям брой жени са помолени да оценят сексуалната атрактивност на различни мъже само по снимка. Докато жените са правили оценка, експериментаторите ги излагали последователно на приятни и неприятни миризми. Резултатите показали, че жените оценили високо мъжките лица, когато това било съчетано с приятна миризма и обратното – много ниски оценки получили тези снимки на мъже, които били съчетени с неприятни миризми. Трудно ли ви е да повярвате?
Този факт е известен отдавна на много хотели и казина и се използва от техните маркетингови отдели.
Следващият път когато влезете в хотел или казино и усетите страхотен аромат, бъдете сигурни, че това не е случайно. Вентилационните тръби в много заведения също помпат аромати и по този начин задържат по-дълго посетителите в него. Вашата миризма е силен коз в изкуството за съблазняване. ФМ груп ви предлага парфюми с доказани качества, парфюми с феромони и по този начин ще имате пълна сигурност по отношение на нивото на вашата сексуална атрактивност. В случай,че сте готови да повишите това ниво, регистрирайте се като
ВИП клиенти.