Дигиталната ера промени много наши навици и в най-голяма степен засегна начина по който комуникираме и се свързваме с хора от различни краища на света. Има още една сфера, която трайно търпи промени благодарение на новите технологии, които непрестанно навлизат в нашия живот и това е начина по който пазаруваме. Вероятно ви се е случвало да използвате интернет за да търсите различни стоки и услуги и да сравнявате цени? Сигурно сте опитвали да си поръчвате продукти през интернет използвайки различни онлайн магазини? Това определено пести време и енергия и заетите хора за в бъдеще все по-често ще използват този начин да се снабдяват с консумативи, които са им необходими. За съжаление, когато си купуваме през различни онлайн магазини, гаранцията,че няма да бъдем излъгани е  много ниска. Нямаме и никаква яснота от къде точно е дошъл продукта, как така един посредник успява да ни предложи съмнително ниска цена на продукт, който в търговската мрежа е много по-скъп?

Не е ли по-добре да използваме интернет и да си набавим нужните продукти директно от производителя? Тогава без съмнение ще имаме най-ниската цена, защото купуваме като търговци на едро, но за наше лично удобство. Имаме и сигурността, че продукта идва при нас по най-прекия път и няма кой да го фалшифицира : производител, склад на едро в България и ние в ролята на крайни получатели.

ФМ Груп е холдингово дружество, което е съставено от 3 компании: DROM , Perfand и FM group. DROM е компанията с над 100 годишна история, която произвежда етерични масла за всички известни козметични компании: Gucci, Prada, Versace, Armani, Burberry, Issey Miyake, Chanel, Hugo Boss , Dior и т.н. DROM предоставя на компанията Perfand естествени етерични масла и Perfand са в състояние да направят същите парфюми, които ние познаваме в търговската мрежа.  Доказателството е сертификата, който DROM е предоставил на Perfand.  Благодарение на логистиката осъществявана от FM Group клиента има възможност да получи висококачествен продукт на много атрактивна цена.  Кой е вашият любим парфюм? Искате ли да го ползвате на цена, която само производителя  може да ви предложи? Вижте тук няколко примера и сравнете цените в търговската мрежа и тези на  FM group. FM Group ви предлага над 160 оригинални аромата, душ-гелове, ароматизирани боди лосиони, спа продукти и невероятна козметикана основата на бета-глюкан. FM group има още две линии с продукти : декоративна козметика за дамите и продукти за дома.

Вие можете да започнете да поръчвате директно от компанията всички тези продукти и да ги получавате на посочен от вас адрес. Заплащането става при получаването на продуктите и сумата се дава на куриера. За да станете регистриран клиент на FM group и да ползвате партньорски цени трябва да се регистрирате и да получите партньорски код . Регистрацията е безплатна и не ви задължава да си поръчвате всеки месец. Можете да го правите, когато пожелаете и когато имате нужда от даден продукт. Поръчките стават по телефон, мейл и чрез онлайн заявка. Обърнете се към нас, за ви направим регистрацията като клиент на FM Group.

Вземете вашата карта с отстъпки СЕГА!

Smartclientwww.fmgroup-bulgaria.comSkype Me™!