Критерии за избор на мрежова компания – втора част

В първата статия си изяснихме няколко ключови неща :

  1. Имаме ли „гладни“ клиенти за нашият продукт?
  2. Дали можем да го предложим на 90% или само на 10% от потенциалните купувачи?
  3. Дали цената е по-атрактивна отколкото тази в търговската мрежа?
  4. Дали ние самите ползваме този/тези продукти и бихме си сменили с удоволствие магазина от който пазаруваме?
  5. Дали са ни нужни месеци и часове на обяснение, за да може клиента сам да види, почувства и да се убеди в качествата на продукта?

Нека видим качествата на продуктите, които предлага ФМ Груп.

Нашят продукт са парфюми. Трябва ли да се обяснява на някого какво е парфюм и за какво и как се употребява.Самият продукт продава себе си достатъчно лесно и бързо, но колко други компании биха могли да кажат същото за техните продукти?

Клиентът пробва тестера или самия парфюм и мигновено го оценява – харесва  или не го харесва. Ако го харесва, понеже цената е извън конкуренция, сделката е сключена. Това означава нов партньор или нов потребител. Това са пари лично за теб или за хората от екипа ти.

А защо цената е извън конкуренция. Акционер във   ФМ е германския производител и едно от наложените име  на световния пазар за производство на етерични масла за парфюмерийната индустрия – DROM. Това обяснява защо 80 % от актуалните топ парфюми на световния пазар влизат в нашата оферта. Кои са клиенти на DROM , можете да видите ТУК и ТУК.

Нашите цени покриват следващата степен на парфюмерийния продукт. С парите с които си купувате „маркова” тоалетна вода (Eau de Toilette)  при нас купувате сертифицирана парфюмна вода (Eau de Parfum).  С парите, които харчите за известни, но недоказани като произход парфюмни води (Eau de Parfum) просто си купете от нас един  истински, качествен парфюм (Parfum). Поглезете се. Позволете си по-висококачествен продукт за едни и същи пари и бъдете щастливи. Предложете това и на вашите близки хора и те също ще бъдат щастливи.

Същото е и с другите оферти на компанията – продукти за дома (Home Care Collection) и козметика (FM Cosmetic Collection). Тук също няма какво да се обяснява за продукти, които хората купуват и използват ежедневно. Интелигентният  избор в дигиталната ера е да се купува директно от производителя – без посредници и без надценки. Скритият жокер е, че днес хората все повече търсят качество на цената на производителя. Насочете ги и те ще бъдат щастливи потребители. А комисионната от това потребление ще бъде само ваша. Толкова е просто, толкова е печелившо. Ние го правим и знаем как да ви научим. Просто ни се доверете. ФМ е доказан лидер в МЛМ индустрията в над 40 страни. Просто се включете. Вашата щастлива съдба и въпрос на правилен избор. Правилният избор е въпрос на правилно решение, на вашето решение. Вие решавате. Направете го.

Вижте сами разликите в цените на нашите продукти и това, което е в търговската мрежа :

 


Skype Me™!