Робърт Кийосаки твърди,че не парите ви правят богати, а вашите бизнес умения. Стартирайки бизнес в мрежова компания, трябва да сте готови да поемете отговорността на всеки предприемач, който започва собствен бизнес. Тук вие изграждате вашата структура и печелите на база оборота от екипа, който сте изградили.  Лошата новина е,че трябва да сте инициативни и предприемчиви, за да имате успех. Хубава новина е,че работите за себе си, но ползвате знания, уменията и възможностите на сътрудниците от екипа в който сте попаднали. В мрежовия маркетинг вие не сте сами, защото успеха на цялата структура се базира на индивидуалния успех на всеки един.

Нашият екип ви предлага напълно безплатно :

  1. Изградена система на презентации за нови сътрудници на български език, които се провеждат всяка седмица онлайн. Предимството е,че можете да каните хора от всяка държава в която има открит офис на ФМ Груп. Списъкът с отворените държави можете да намерите тук: www.fmworld.com
  2. Изградена система на презентации на гръцки езики,които се провеждат всяка седмица онлайн и можете да каните хора, които говорят гръцки език. ФМ има изключителен успех в Гърция и Кипър.
  3. Семинари и грим партита в следните градове: София, Варна, Бургас и Плевен на които можете да поканите безплатно ваши приятели и познати.
  4. Семинари и грим партита в Атина на които можете да поканите безплатно ваши приятели  и познати.
  5. Обучения и трейнинги за вече регистрирани партньори, които се провеждат онлайн всяка седмица с цел бързо и успешно изкачване на нивата на маркетинговия план на ФМ Груп.
  6. Партньорите в нашият екип владеят следните езици : гръцки, руски и английски език и можем да ви помогнем с представяне на компанията на потенциални сътрудници,които не говорят български език.
  7. Сайт в който можете да намерите много информация за компанията, видея, презентации. В него могат да се регистрират само партньорите от нашата структура.
  8. Нека ви представим в резюме и сътрудниците на нашият екип и възможност да се свържете с тях персонално:

А) Николай Димов – предприемач със собствен бизнес от над 20години, гр. Върбица, телефон за контакт:  00359 897 256 020

Б)Теменужка Подики – образование в областта на информатиката, живее в Атина, Гърция, телефон за контакт : +30 6947742967

В) Мария Николова –  магистър по Дипломация и международни отношения с опит, изграден в Кипър, Испания, Аржентина, Уругвай и Боливия. Владее свободно испански език.Телефон: 0898 566 672, skype: mimi.nikolova.bg

messenger

Skype Me™!Site Meter