Всяка жена мечтае за красиви и обемни мигли, с които погледът й да стане още по-изразителен. Спиралите за очи на ФМ са сред най-търсените продукти от каталога Make up, особено СПИРАЛАТА ЗА МИГЛИ „3 СТЪПКИ”, която очарова с иновативен дизайн на четката и не само…

 Днес ще Ви изненадаме с поредното ново предложение- СПИРАЛА ЗА ОБЕМНИ МИГЛИ (Volume Designer Mascara). Изразителен поглед и мечтан обем- така ще започнем представянето й. Специалната формула, обогатена с растителен комплекс, прави миглите еластични и естествено меки. Благодарение на оризовия восък, който е източник на Витамин Е, миглите са добре подхранени и ревитализирани.

 Най-интересното за тази спирала е, че в състава й влиза една непозната за всички ни съставка- екстракт от листа на Copernicia prunifera (бразилско палмово дърво). Екстрактът от палмовото дърво регенерира и хидратира миглите, като предотвратява тяхното падане.

Идеално подбраната дебела четка с гъсти косъмчета разделя миглите, перфектно ги покрива и улеснява прецизното нанасяне на спиралата.

Кремообразната консистенция на СПИРАЛАТА ЗА ОБЕМНИ МИГЛИ, улеснява използването й, а погледът става изразителен и дълбок, също като името на продукта – Midnight Black.

Ще останете доволни от тази козметична придобивка, защото спиралата е изключително дълготрайна, не се размазва и не се рони. Миглите изглеждат меки и пърхащи, за разлика от други спирали, с които седят „като клечки”.

 Още от незапомнени времена дългите, обемни мигли са били символ на красота и неподправена женственост. Сега с тази спирала, ще успеете за пореден път да изразите своята индивидуалност. Гъстите и прецизно моделирани мигли, придават на погледа магнетична красота и тайнственост. В случай, че желаете да постигнете по-драматичен ефект нанесете спиралата два пъти. Така вечерният Ви грим ще има идеален завършен вид.