ФМ Груп предлага три групи продукти, които можете да си поръчате директно от компанията.

Кои са предимствата на тези продукти и защо си струва да ги ползваме?

Запознайте се с каталога с парфюми,  където можете да видите класическата и луксозната серия с парфюм и парфюмите с феромони. Листата с актуални парфюми можете да видите тук и да поръчате любимия си аромат на отлична цена.Тук ще намерите и уникалната  серия кремове за лице, антицелулитни кремове и серум на ФМ Груп на основата на бета-глюкан.  Какво трябва да знаем за парфюмите и за какво плащаме, когато си купуваме парфюм? Плащаме за етеричното масло и нивото на неговата концентрация. ФМ Груп предлага парфюми, които имат концентрация на етеричното масло над 16% и достигат до 30%. Гаранцията,че ползваме естествени етерични масла е сертификата на DROM.

FM Perfumes.

Серията продукти на основата на бета-глюкан е предназначена за всеки тип кожа и може да се употребява ежедневно. Серумът  от тази серия се препоръчва се най-вече за чувствителна, уморена, суха кожа, склонна към поява на пъпки.  Бета глюкан от овес е естествен полизахарид, който хидратира и регенерира кожата.  Съдържа естери висши мастни киселини – много богато на омега 3,6 и 9 мастни киселини .Кокосовото  олио – прави кожата по-еластична и има UV защита. Допълнително е обогатено с витамин С, който действа като антиоксидант и забавя процеса на стареене.

Козметиката на ФМ Груп е изцяло на основата на пресовани минерали, натурална, безвредна и предлага най-добро съчетание между цена и качество. Ето някои факти за минералните пудри на ФМ Груп: те са без химикали, талк, бои и животински мазнини. Съставени са от фино надробени високопигментни минерали. Когато в една пудра липсва талка тя не води до пресушаване на кожата, напротив хидратира я и задържа влажността. Не предизвикват алергии и са подходящи за всеки тип кожа, дори за проблемните.

Серията Продукти за дома съдържа всичко от което имаме нужда в нашето ежедневие: течен сапун, веро с екстракт от алое вера, препарат за почистване на душ кабини, препарат за отпушване на тръби, течен прах за бяло пране, течен прах за цветно пране, омекотител, препарат за кожена мебел, шампоани за кучета и котки, автокозметика и още много. Всички продукти се без хлор и на основата на ензими и натурални съставки и изключително икономични.

Запознайте се с нашата презентация за продуктите на ФМ Груп

Обичате ли кафе? За любителите на черната напитка имаме страхотно предложение : 8 нови вида кафе от които четири вида функционално кафе : Energy, Metabolism, Focus and Antioxidant.

Каталогът можете да разгледате ТУК и да си поръчате като се регистрирате като ВИП клиент.